Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Referenties » VvE beheer appartementencomplex ’t Rond in Winschoten

VvE beheer voor winkel- en appartementencomplex in mijn Winschoten

Sinds eind 2013 is VvE appartementencomplex ’t Rond in Winschoten bij MVGM in beheer en treed ik op als accountmanager voor dit complex. Het complex bestaat uit een winkelcentrum, een parkeergarage en 2 woontorens met 17 en 42 stuks appartementen. Als Winschoter is het erg leuk om dit complex in mijn portefeuille te hebben. Ik weet nog goed dat het winkelcentrum rond 2001/2002 gebouwd werd en nu staat het gebouw er alweer bijna 15 jaar. In het weekend loop ik vaak even naar het winkelcentrum om heerlijk vers gebakken broodjes te halen.

Onze dienstverlening afgestemd op wensen van onze unieke opdrachtgevers

De VvE (hoofdsplitsing) heeft zowel het administratief als het financieel en bestuurlijk beheer bij MVGM VvE ondergebracht en voert het technisch beheer zelf uit. Tijdens de gesprekken kwamen wij erachter dat deze splitsing van werkzaamheden het beste aansloot bij de gewenste situatie. Iedere opdrachtgever is uniek, daarom leveren wij graag maatwerk en persoonlijk advies om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast heeft iedere eigenaar via ons online klantenportaal Twinq 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht in de gegevens van de eigen VvE.

Naast VvE beheer ook inkoopvoordeel op onderhoud voor VvE ‘t Rond

Iedere VvE die bij MVGM in beheer is kan gebruik maken van ‘MVGM Inkoop’. MVGM Inkoop draagt zorg voor collectieve inkoop en mantelovereenkomsten met service- en onderhoudsbedrijven, waardoor zeer scherpe tarieven en goede randvoorwaarden tot stand kunnen komen. Op deze manier verdienen VvE’s de kosten van ons beheer terug op hun contracten.

Toen VvE ’t Rond bij MVGM in beheer kwam heb ik hen in contact gebracht met mijn collega’s van MVGM Inkoop om de lopende onderhoudscontracten te beoordelen. Hierbij is gekeken in welke gevallen het voordeliger kan of waar er betere voorwaarden geboden werden door leveranciers waar MVGM Inkoop mee samenwerkt. Op deze manier kan MVGM de klant op meerdere gebieden faciliteren en ontzorgen.

Dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar

Wij nemen zorg en taken uit handen en brengen efficiency en kostenvoordeel. Dat doen we voor bijna 3.000 VvE’s in heel Nederland. Met een landelijke dekking en regionale aanwezigheid weten we wat er in uw regio speelt. Ondanks de omvang van MVGM VvE en onze portefeuille is de persoonlijke benadering van groot belang in onze dienstverlening. Met een vast aanspreekpunt voor uw VvE, blijft persoonlijk contact gewaarborgd en kunnen wij iedere VvE optimaal bedienen. Naast persoonlijk contact staat kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel. Om dit te garanderen is MVGM aangesloten bij branchevereniging Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) en beschikt MVGM over het SKW Certificaat.

Mogen wij het VvE beheer over uw winkel- en appartementencomplex voeren?

We voeren VvE beheer voor nieuwbouw appartementencomplexen, winkelcentra en parkeergarages, kleine VvE’s en VvE’s met meer dan 100 appartementsrechten. Iedere VvE is uniek, zo ook VvE Appartementencomplex ’t Rond te Winschoten.

Zoekt u een beheerder in Winschoten of elders met een vast aanspreekpunt en een persoonlijke benadering? Wilt u het wooncomfort met uw VvE verhogen of het beheer van uw VvE uitbesteden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Bekijk meer VvE referenties