Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Referenties » Voetbalstadion De Geusselt te Maastricht

VvE beheer voor Maastrichts voetbalstadion

MVV Stadion De Geusselt te Maastricht

Sinds eind 2016 is VvE Geusselt Stadion Maastricht (stadion van MVV) bij MVGM in beheer en treed ik op als accountmanager voor dit complex. Als Limburger woonachtig in de buurt van Maastricht is dit chauvinistisch gezien wel een van de krenten uit de pap. De dynamiek die komt kijken bij het beheer van een voetbalstadion is anders dan een appartementencomplex wat het werk uitdagend maakt.

Maatwerk voor al onze unieke opdrachtgevers

De VvE heeft administratief en financieel beheer bij MVGM onder gebracht en blijft het technisch beheer zelf uitvoeren. Tijdens de acquisitiegesprekken kwamen wij erachter dat deze splitsing het beste aansloot bij de gewenste situatie en hebben wij maatwerk kunnen leveren om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bijkomend voordeel voor de VvE is de centrale inkoopgroep van MVGM die door het grote inkoopvolume scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden kan aanbieden. Ook voor deze VvE zijn de lopende contracten gecontroleerd en elders afgesloten als het voordeliger was of tegen betere voorwaarden. Op deze manier kan MVGM de klant op meerdere gebieden faciliteren en ontzorgen.

Samen zorgen voor de beste opstelling

MVGM biedt naast administratief, financieel en technisch beheer ook uitgebreid technisch beheer aan zodat alle voorkomende werkzaamheden binnen een VvE op zowel administratief als technisch gebied door ons uitgevoerd worden. Iedereen doet op deze manier waar hij/zij goed in is, net zoals de spelers op het veld zorgen wij zo voor de best mogelijke opstelling om zo hoog mogelijk te scoren!

Bij winst voor MVV, bewegen wij mee met ons VvE beheer

Wij zetten in op een langdurige samenwerking met VvE Geusselt Stadion Maastricht en kijken ook mee naar de ranglijst. MVV speelt jaarlijks mee om promotie naar de eredivisie te realiseren en het scenrario dat dit werkelijkheid wordt is realistisch te noemen. MVGM zal zich bij een eventuele promotie ook moeten aanpassen aan de nieuwe situatie en de zaken die daar gevraagd worden, dit maakt het werk dynamisch en past bij de kernwaarden van MVGM. We maken hierbij gebruik van ons landelijke netwerk en ervaring, we kunnen ad-hoc intern communiceren en benchmarken met collega’s die eenzelfde situatie al eens hebben ervaren om deze kennis direct toe te passen.

Mogen wij het VvE beheer over uw voetbalstadion voeren?

We voeren VvE beheer voor nieuwbouw appartementencomplexen, oude grachtenpanden, kleine VvE’s en VvE’s met meer dan 100 appartementsrechten. Iedere VvE is uniek, zo ook de VvE voor het Geusselt voetbalstadion in Maastricht waar MVV speelt. Wilt u uw unieke VvE vraag eens bij ons voorleggen? Bel ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Bekijk meer VvE referenties