VvE beheer in Amsterdam

MVGM VvE is al sinds 1953 actief als professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaars in onder meer Amsterdam. MVGM voert in Amsterdam het beheer van zowel kleine als grote VvE’s. Dit zijn wooncomplexen (gesplitst in volledig particulier bewoond of gemengd met huurders) maar ook parkeergarages, grachtenpanden of bedrijventerreinen. Wij kunnen het professioneel beheer van Vereniging van Eigenaars in Amsterdam en omgeving Amsterdam uit handen nemen.

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Amsterdam

Binnen MVGM hebben we een speciaal team dat het beheer voert over de kleine VvE’s in Amsterdam en een team dat het beheer voert over de grotere VvE’s. Hierdoor krijgen alle VvE’s de aandacht die ze verdienen en kan in het beheer beter rekening gehouden worden met de specifieke wensen van een kleine of grote VvE. Onze taak als beheerder is dat wij u ontzorgen, taken uit handen nemen en zorgen voor kostenvoordelen. Wij maken hierbij gebruik van het softwareprogramma Twinq. Dat doen we voor bijna 3.200 VvE’s in heel Nederland, waarvan een aantal VvE’s in Amsterdam. Hierdoor weten we goed wat er in Amsterdam speelt en kunnen we elke VvE in Amsterdam – ongeacht omvang en samenstelling – optimaal bedienen. We hebben als beheerder daardoor ook een uitstekend contact met onderhoudsbedrijven in Amsterdam en in de regio van Amsterdam.

Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie. Ons kantoor is gevestigd aan de Kabelweg 37 in Amsterdam.

“Het betrokken VvE team van Amsterdam staat voor kwaliteit. Met onze expertise kunnen we verschillende soorten VvE’s beheren.”

Tim Bakker - Vestigingsmanager Amsterdam"

Het team van MVGM VvE Amsterdam helpt u graag

  • Tim (vestigingsmanager)
  • Samera (Accountmanager)
  • Valerie (Accountmanager)
  • Yasmina (Accountmanager)
  • Robin D (Accountmanager)
  • Robin van K (Accountmanager)
  • Chris (Technisch Manager)
  • Cornelis (Technisch Manager)
  • Rogier (Technisch Manager)

De backoffice van MVGM VvE

Achter de schermen zijn er verschillende afdelingen dagelijks in de weer voor uw VvE. We laten u graag kennis maken met onze teams. Bekijk de verschillende afdelingen hier.

 

Wij beheren o.a. deze verenigingen in Amsterdam

Cruquius Amsterdam

Al vóór oplevering van de complexen is MVGM VvE bezig met het ontzorgen van de VvE. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen zoals het regelen van de benodigde Kamer van Koophandel inschrijving voor de VvE, het aanvragen van bankrekeningen en het houden van een zogeheten opstartvergadering. Hierbij gaan de leden van de VvE in gesprek met de accountmanager van MVGM om de eerste besluiten te nemen over de opstart, zoals bijvoorbeeld het afsluiten van een collectieve opstalverzekering en het opstellen van een meerjaren onderhoudsplanning (MJOP).

Tuinstede Amsterdam

Voor 2013 was het VvE beheer in handen van Jacobus Recourt. Door de bedrijfsovername van Jacobus Recourt door MVGM breidde het team van MVGM VvE uit met Amsterdams VvE specialisten. Voor MVGM VvE onder meer waardevol om de landelijke dekking verder uit te breiden. Voor de VvE Tuinstede interessant doordat MVGM bijvoorbeeld vaak inkoopvoordeel kan bieden door collectieve inkoopregelingen voor energie, vuilafvoer, onderhoud, dak- en groenvoorziening en meer. Daarnaast is MVGM VvE 24/7 bereikbaar voor spoedeisende meldingen van VvE’s die gebruik willen maken van deze storingsdienst.

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan