VvE Beheer Breda

MVGM VvE is al sinds 1953 actief als professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaars in onder meer de provincie Zeeland en Breda en omstreken. Als account- en technisch manager werken we graag met lokale partijen. Ze kennen de omgeving en ze kennen de mensen. Net als wij van MVGM.

Onze VvE’s zijn gevestigd in de provincie Zeeland en in de steden Bergen op Zoom, Roosendaal, Oosterhout, Breda en Tilburg en alles wat er tussen zit

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Breda en omstreken

Geen vereniging is hetzelfde; van klein tot groot, van stad tot dorp, van nieuwbouw tot monument, wij hebben voor iedere vereniging een passende werkwijze. Dat doen we voor bijna 3.200 VvE’s in heel Nederland, waarvan er zich circa 150 worden beheerd vanuit de vestiging Breda. MVGM VvE biedt u een totaalpakket aan diensten aan, van grote tot aan kleine VvE’s. Er staat een maatwerkpakket voor uw klaar voor het verlenen van de optimale dienstverlening voor zowel administratief-, technisch- als financieel beheer!

De account- en technisch managers staan voor u als VvE klaar om mee te denken in passende oplossingen. Hierbij denken we mee met de klant, zorgen wij voor kostenbesparende adviezen en kijken we vooruit. We weten goed wat er in de omgeving van uw vereniging speelt en hierdoor kunnen we elke VvE optimaal bedienen.

De Visie en Missie van MVGM VvE is gericht op het toekomstbestending maken van de VvE’s. Dit staat hoog in het vaandel in de vestiging Breda en er is een nauwe samenwerking met diverse gemeentes voor het laten onderzoeken van de duurzaamheidskansen van de VvE’s. De enthousiaste account- en technisch managers staan u graag bij om uw VvE toekomstbestendig te maken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van MVGM en wilt u hier meer over weten? Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie. Ons kantoor is gevestigd op Bijster 45-47 in Breda.

“Het team van vestiging Breda staat dagelijks voor u klaar om uw VvE optimaal te kunnen bedienen. Met kennis en kunde van de lokale markt en de ontwikkelingen binnen VvE land.”

Lars Terwan - Senior Accountmanager Breda"

Het team van MVGM VvE Breda helpt u graag

De backoffice van MVGM VvE

Achter de schermen zijn er verschillende afdelingen dagelijks in de weer voor uw VvE. We laten u graag kennis maken met onze teams. Bekijk de verschillende afdelingen hier.

Wij beheren o.a. deze verenigingen in Breda en omstreken

VvE Evelindeflat Roosendaal

VvE Fellenoordstraat en Markendaalseweg Breda

VvE Gebouw Easystreet Breda

VvE Gebouw Molenstaete Breda

VvE Graaf Hendrik III flat II Breda

VvE Philipslaan V Roosendaal

VvE Sint Ignatiusstraat 147 tm 157 -E4 Breda

VvE Waterlelie Roosendaal

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan