VvE beheer in Groningen

MVGM VvE is al sinds 1953 actief als professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaars in onder meer Groningen. Een provincie die bekend staat om zijn uitgestrekte weilanden met grazende koeien langs smalle slootjes. Waar de schapen op de dijken lopen en je in de verte een kerktoren ziet.

Een heerlijke regio om werk te mogen doen. Een regio waar we op dit moment voor ruim 200 VvE’s het beheer mogen verrichten en met ons team zowel het bestuur als de leden met raad en daad bijstaan want “Beheren doe je samen”.

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Groningen

Door een enorme diversiteit aan VvE’s zoals appartementengebouwen, woon- winkelcentra, opslagcomplexen of binnenterreinen. Staan wij iedere dag voor de nodige uitdagingen, welke wij met ons team in Groningen en de ondersteuning van de BackOffice met veel plezier iedere dag oplossen.

Vanuit de stad Groningen zorgen wij voor onze drie noordelijke provincies. Friesland met haar meren en het waddengebied, Groningen met haar uitgestrekte koren- en koolzaadvelden en Drenthe met haar glooiende heidevelden en vennen. Hier doen wij het beheer van nieuwbouw tot monumentaal, van groot tot klein, voor alle VvE’s kunnen wij passende op maat gemaakte oplossingen bieden.

Of het nu gaat om uitsluitend appartementen, commerciële ruimtes, opslagcomplexen, binnenterreinen of combinaties van dit alles, samen met u vinden we een oplossing om het beheer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij kennen de regio maar al te goed en hebben goede contacten met verschillende onderhoudsbedrijven uit de regio, waardoor we elke VvE optimaal kunnen bedienen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs voor een kop koffie op ons kantoor aan de Eemsgolaan 5 te Groningen.

 

“Goed VvE beheer is het vermogen om op de juiste manier samen te werken, ons team staat 24/7 voor u klaar.”

Detlef Schuur - Vestigingsmanager Groningen"

Het team van MVGM VvE Groningen helpt u graag

  • Detlef (Vestigingsmanager)
  • Getty (Accountmanager)
  • Carola (Accountmanager)
  • Grethi (Accountmanager)
  • Peter (Accountmanager)
  • Martijn (Technisch Manager)
  • Menno (Technisch Manager)
  • Marcel (Technisch Manager)

De backoffice van MVGM VvE

Achter de schermen zijn er verschillende afdelingen dagelijks in de weer voor uw VvE. We laten u graag kennis maken met onze teams. Bekijk de verschillende afdelingen hier.

 

Wij beheren o.a. deze verenigingen in de provincie Groningen

VvE Eemskwartier te Groningen

Sinds eind 2013 is VvE appartementencomplex ’t Rond in Winschoten bij MVGM in beheer. Het complex bestaat uit een winkelcentrum, een parkeergarage en 2 woontorens met 17 en 42 stuks appartementen

Begin 2016 heeft Heijmans Vastgoed MVGM VvE benaderd voor het activeren van drie nieuwbouw VvE’s in het Eemskwartier in Groningen. Met veel enthousiasme en in nauw overleg met Heijmans Vastgoed heeft MVGM dit opgepakt.

VvE ’t Rond te Winschoten

Sinds eind 2013 is VvE appartementencomplex ’t Rond in Winschoten bij MVGM in beheer. Het complex bestaat uit een winkelcentrum, een parkeergarage en 2 woontorens met 17 en 42 stuks appartementen.

VvE M K Gandhiplein 1-154 Groningen

VvE De Kamerlinghe II Grote Kruisstraat Groningen

VvE gebouw Praedinius te Groningen

VvE VvE Johan Rengersingel 7 tm 79 Harkstede

VvE Planetenlaan 203-375 Groningen

VvE De Vermaning, Gele Eker 1a tm h Wergea

VvE Deelplan 2-3 Kloosterveste - School Sport Woongebouw Assen

VvE Studentenbuurt Groningen

VvE Hortensialaan 48-82A Groningen

VvE Molenborg Borger

VvE Waterpoort Eelderwolde

VvE Heegerland II te Heeg

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan