VvE beheer in Maastricht

MVGM VvE beheert vanuit het prachtige Maastricht momenteel meer dan 180 VvE’s van Eijsden-Margraten tot en met Venray. De VvE’s worden beheert en geadviseerd door een team dat bestaat uit vier accountmanagers, drie technisch managers en twee assistenten onder leiding van een senior accountmanager. Wij kunnen het professioneel beheer van Vereniging van Eigenaars in Maastricht en omgeving voor u uit handen nemen.

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Maastricht

Als MVGM VvE Maastricht differentiëren wij ons ten opzichte van de concurrentie door totaal beheer aan te bieden. Wij denken mee met de klant, zorgen voor kostenbesparende adviezen en kijken vooruit. Wij implementeren kwalitatieve aspecten van het VvE beheer op zowel administratief en technisch gebied ten gunste van het complex en haar leden. Onze taak als beheerder is dat wij ontzorgen, taken uit handen nemen en zorgen voor kostenvoordelen. Wij maken hierbij gebruik van het softwareprogramma Twinq. Dit doen we voor bijna 3.200 VvE’s in heel Nederland, waarvan een aantal VvE’s in Maastricht. Hierdoor weten we goed wat er in Maastricht speelt en kunnen we elke VvE in Maastricht optimaal bedienen. We hebben als beheerder daardoor ook een uitstekend contact met onderhoudsbedrijven in Maastricht en in de regio van Maastricht.

Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie. Ons kantoor is gevestigd aan het Wim Duisenbergplantsoen 51 in Maastricht.
.

“MVGM is uw partner voor goed en pro-actief VvE beheer, samen creëren wij een meerwaarde voor uw complex en zorgen wij voor een zorgeloze toekomst”.

Patrick Stijns - Vestigingsmanager Maastricht"

Onze klanten over MVGM VvE Maastricht

“Hele fijne doortastende account managers met goede en snelle opvolging van besproken actie punten”

“Geen op of aanmerkingen. De vergadering werd goed geleid door de acc. manager en er was duidelijk veel kennis aanwezig bij de vertegenwoordigers van MVGM”

“Goed om het op deze manier te doen in plaats van verder uitstellen. Ook de stemmingsverzoeken zijn prima en voor herhaling vatbaar. Zo zou je tussentijds ook kunnen laten stemmen in plaats van uitstel.”

Het team van MVGM VvE Maastricht helpt u graag

De backoffice van MVGM VvE

Achter de schermen zijn er verschillende afdelingen dagelijks in de weer voor uw VvE. We laten u graag kennis maken met onze teams. Bekijk de verschillende afdelingen hier.

Wij beheren o.a. deze verenigingen in Maastricht

VvE beheer stadion de Geusselt Maastricht

Sinds eind 2016 is VvE Geusselt Stadion Maastricht (stadion van MVV) bij MVGM. Lees hier meer

VvE Allogio Giardino Maastricht

VvE Maankwartier Heerlen

VvE Maasboulevard Venlo

VvE Maison Ceramique Maastricht

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan