VvE beheer in Middelburg (Zeeland)

MVGM VvE is al sinds 1953 actief als professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaars vanuit meerdere kantoren in het land, onder meer ook in Middelburg. Vanuit Middelburg beheren wij meerdere VvE’s in de provincie Zeeland.

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Zeeland

Geen vereniging is hetzelfde; van klein tot groot, van stad tot dorp, van nieuwbouw tot monument, wij hebben voor iedere vereniging een passende werkwijze. Dat doen we voor bijna 3.200 VvE’s in heel Nederland. MVGM VvE biedt u een totaalpakket aan diensten aan, van grote tot aan kleine VvE’s. Er staat een maatwerkpakket voor uw klaar voor het verlenen van de optimale dienstverlening voor zowel administratief-, technisch- als financieel beheer!

De account- en technisch managers staan voor u als VvE klaar om mee te denken in passende oplossingen. Hierbij denken we mee met de klant, zorgen wij voor kostenbesparende adviezen en kijken we vooruit. We weten goed wat er in de omgeving van uw vereniging speelt en hierdoor kunnen we elke VvE optimaal bedienen.

De Visie en Missie van MVGM VvE is gericht op het toekomstbestending maken van de VvE’s. Dit staat hoog in het vaandel in de vestiging Breda en er is een nauwe samenwerking met diverse gemeentes voor het laten onderzoeken van de duurzaamheidskansen van de VvE’s. De enthousiaste account- en technisch managers staan u graag bij om uw VvE toekomstbestendig te maken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van MVGM en wilt u hier meer over weten? Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie. Ons kantoor is gevestigd aan de Lange Noordstraat 48 in Middelburg.

De backoffice van MVGM VvE

Achter de schermen zijn er verschillende afdelingen dagelijks in de weer voor uw VvE. We laten u graag kennis maken met onze teams. Bekijk de verschillende afdelingen hier.

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan