VvE beheer in Utrecht

MVGM VvE is al sinds 1953 actief als professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaars in onder meer Utrecht. Utrecht, de meest centrale stad van Nederland welke bekend staat om de domtoren, de grachten, het Beatrix Theater en haar historische binnenstad. De stad profileert zich met spraakmakende projecten als het Beatrix Theater, de Jaarbeurs, Utrecht Centraal en het vernieuwde Hoog Catharijne.

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Utrecht

MVGM voert in Utrecht het beheer uit van nieuwbouw en bestaande bouw wooncomplexen (gesplitst in volledig particulier bewoond of gemengd met huurders) maar ook parkeergarages of bedrijventerreinen. Wij kunnen het professioneel beheer van Vereniging van Eigenaars in Utrecht en omstreken uit handen nemen.

Wij kennen de regio maar al te goed en hebben goede contacten met verschillende onderhoudsbedrijven uit de regio, waardoor we elke VvE optimaal kunnen bedienen.

 

“Ons team van VvE Beheerders  in Utrecht staat elke dag en overal voor u klaar.”

Alex van Winden - Vestigingsmanager Utrecht"

 

Het team van MVGM VvE Utrecht helpt u graag

  • Alex (Vestigingsmanager)
  • Peter (Accountmanager)

De backoffice van MVGM VvE

Achter de schermen zijn er verschillende afdelingen dagelijks in de weer voor uw VvE. We laten u graag kennis maken met onze teams. Bekijk de verschillende afdelingen hier.

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan