VvE beheer in Zwolle

MVGM VvE beheert vanuit het kantoor in Zwolle ruim 100 VvE’s. Binnen de portefeuille is sprake van grote diversiteit. Van monumentaal tot nieuwbouw, van klein naar groot, van stad tot platteland. Zo omvat de kleinste VvE binnen onze portefeuille 2 appartementen en de grootste 146. Met of zonder commerciële ruimten, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij staan voor klantgericht en deskundig VvE beheer en kunnen het professioneel beheer van VvE’s in Zwolle en omgeving uit handen nemen.

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Zwolle

Als MVGM VvE Zwolle richten wij ons voornamelijk op de regio’s Drenthe, Overijssel, Flevoland en een deel van Gelderland. Wij houden rekening met de specifieke wensen van de VvE. In onze ogen is VvE beheer maatwerk en persoonlijk contact de sleutel tot succes. Het is onze visie om samen uw VvE toekomstbestendig te maken.

Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie. Ons kantoor is gevestigd aan de Burgemeester Roelenweg 22 in Zwolle.
.

“Het VvE kantoor in Zwolle is een kleine vestiging waar een gemoedelijke sfeer hangt. We houden van persoonlijk contact, korte lijnen en kordaat handelen. Door de ligging van ons kantoor kunnen we snel op locatie zijn. Zo zijn we altijd in de buurt. Deze werkwijze past goed bij de regio waarin we werkzaam zijn.”

Roelien Benjamins - Vestigingsmanager Zwolle"

Onze klanten over MVGM VvE Zwolle

“Het vergaderen via Teams is voor mij voor herhaling vatbaar, hierdoor hoef je ’s avonds de deur niet meer uit, er wordt niet oeverloos gediscussieerd. Helemaal prima.“

Het team van MVGM VvE Zwolle helpt u graag

De backoffice van MVGM VvE

Achter de schermen zijn er verschillende afdelingen dagelijks in de weer voor uw VvE. We laten u graag kennis maken met onze teams. Bekijk de verschillende afdelingen hier.

Wij beheren o.a. deze verenigingen in de regio Zwolle

VvE De Dobbe Zwolle

VvE Craenenborgh Meppel

VvE Margaretha Kampen

VvE Schoener Kampen

VvE Nieuwstraat 45-49 Zwolle

VvE Ridder Zwederlaan Zwolle

VvE Vechtkade Ommen

VvE Gebouw de Rug Zwolle

VvE Fermate Zwolle

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan