VvE Beheer voor nieuwbouwprojecten

Voordat een nieuwbouwproject is gerealiseerd, gaat er een lang traject aan vooraf. Zoekt u een partij die uw nieuwbouw VvE zaken voor u regelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

MVGM heeft naast het reguliere VvE beheer, veel ervaring bij het adviseren en ontzorgen bij nieuwbouwprojecten. De afgelopen jaren hebben wij een mooi portfolio opgebouwd aan opstart en beheer van appartementencomplexen.

Het traject, waarin wij u en de VvE kunnen helpen, hebben we in meerdere fases opgeknipt. MVGM VvE kan de werkzaamheden behorende bij alle fases, voor u verzorgen.

  • Fase 1: Initiatieffase – Tekentafeltijd
  • Fase 2: Middenfase – Periode voor verkoop
  • Fase 3: Bouwperiode – Fase na verkoop
  • Fase 4: Opleverfase – Verhuisperiode
  • Fase 5: Afrondingsfase – VvE Beheer 1e jaar

Wij bieden u een op maat gemaakt product aan. Wij kunnen voor u een gesprekspartner zijn waarmee u kunt sparren over praktische zaken zoals de akte van splitsing of vragen van een aspirant-koper. Ook nemen we alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de opstart van een VvE uit handen. Wij zorgen voor een solide basis voor kwalitatief beheer in de toekomst en kunnen na de opstart ook het reguliere beheer van VvE verzorgen. Door een goede samenwerking maken we er samen een succes van.

“De medewerkers van Team Nieuwbouw staan elke dag voor u klaar.”

Richard van den Berg - Vestigingsmanager Team Nieuwbouw"

Het team van MVGM VvE Nieuwbouw helpt u graag

  • Richard (Vestigingsmanager)
  • Luna (Accountmanager)

De backoffice van MVGM VvE

Achter de schermen zijn er verschillende afdelingen dagelijks in de weer voor uw VvE. We laten u graag kennis maken met onze teams. Bekijk de verschillende afdelingen hier.

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan