Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » VvE pakketten » VvE Beheer Excellent

VvE Beheer Excellent past het beste bij Rik

“Het vorige VvE-bestuur maakte graag tijd vrij om bepaalde VvE-zaken zelf te regelen. Nu ik het bestuur vorm met twee andere bewoners hebben we besloten om alles uit te besteden. Onze tijd is té kostbaar. De meeste bewoners hebben een eigen onderneming, zijn vaak op zakenreis of maken lange werkdagen voor hun werkgever. Dan is het fijn en comfortabel om alle zaken rondom het woongebouw uit handen te geven en te weten dat het ook in goede handen is. Dus geen gedoe, maar gewoon alles altijd goed geregeld.”

“Met die gedachte in het achterhoofd zijn we uiteindelijk terechtgekomen bij MVGM. We hoeven ze niets uit te leggen en het pakket VvE beheer Excellent is precies wat de naam belooft. Werkelijk alles is er tot in de puntjes geregeld, je kan het zo gek niet bedenken. Van het financiële stuk, het bestuur, de vergaderingen, het geregel, gewoon alles. Bovendien hebben we als bewoners een vast aanspreekpunt bij MVGM die wekelijks in het gebouw is én los van de VvE-diensten, kunnen we als bewoners met dit pakket gebruikmaken van de diensten van The James Company. Dat is de kers op de taart. Zo compleet is de service van MVGM.”

  • ” Rik de Groot(51) woont met zijn partner in het penthouse van een modern woongebouw in hartje Amsterdam. Het gebouw telt 19 verdiepingen en bestaat uit 185 ruime appartementen en penthouses. Elke woning heeft twee parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder. ”

    Rik de Groot - VvE beheer Excellent"

De belangrijkste kenmerken van VvE beheer Excellent

  • Vaste accountmanager, technisch manager en financieel medewerker
  • Wekelijks telefonisch contact tussen MVGM en het bestuur
  • Maandelijks dagdeel aanwezig op complex
  • 2x per jaar organiseren bijwonen en notuleren vergadering
  • 4x per jaar technische schouw en opmaken rapport
  • Opstellen visieplan

Wilt u net als Rik kiezen voor VvE beheer Excellent?

Vraag vrijblijvend een offerte aan