Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » VvE pakketten » VvE beheer Klein Compleet

VvE Beheer Klein Compleet past het beste bij Ilyas

“Ik woon inmiddels al zes jaar in het gebouw. Alleen mevrouw Slagmans op de begane grond woont er langer. Als ouwe rot voel ik me verantwoordelijk als het gaat om beheer en de taken die we als VvE hebben. Alleen, ik heb er nauwelijks tijd voor. Mijn baan als leerkracht – hoe leuk het werk ook is – kost heel veel tijd.”

“Ik wilde gerust de VvE voorzitten, maar dan wel onder de voorwaarde dat we kunnen terugvallen op een pakket dat ons zo compleet mogelijk ondersteunt. Dat hebben we unaniem besloten. Het pakket VvE Beheer Klein Compleet van MVGM doet precies wat de naam zegt. We hebben dus geen omkijken naar de financiële stukken en we hoeven niet alert te zijn op zaken die stiekem toch veel tijd kosten. Gelukkig is onze VvE maar klein en kennen we elkaar persoonlijk. Het contact is dus goed en de communicatie verloopt prima. Zeker nu in deze tijd van corona werkt een digitale vergadering bijvoorbeeld heel goed. Ik merk dat alle eigenaren erg betrokken zijn en ook graag op de hoogte worden gehouden. De betrokkenheid is groot. Wie een agendapunt heeft dient dat in, blijkt nu dat wat meer ondersteuning nodig is dan regelen we gewoon een ‘videocall’.”

  • ” Ilyas Yildiz is groep 8 leerkracht op een basisschool. Hij woont sinds zes jaar in een kleinschalig (8 woningen), relatief nieuw twee verdiepingen tellend appartementengebouw in het centrum van Den Haag. Ilyas is single, heeft een drukke baan als leerkracht en een uitgebreid sociaal netwerk waar hij veel tijd aan besteedt. ”

    Ilyas Yildiz - VvE beheer Klein Compleet"

De belangrijkste kenmerken van VvE beheer Klein Compleet

  • Pakket voor VvE’s met maximaal 12 appartementen
  • Vast aanspreekpunt bij MVGM
  • Maximaal 1x per jaar organiseren bijwonen en notuleren vergadering
  • Online VvE Portaal voor eigenaren
  • 24/7 storingsonderhoud en basis technisch beheer
  • De gehele administratie inclusief opmaken van de jaarrekening

Wilt u net als Ilyas kiezen voor VvE beheer Klein Compleet?

Vraag vrijblijvend een offerte aan