VvE Beheer Plus past het beste bij Asha

“Ik woon met mijn twee kinderen in een heerlijk 3-kamerappartement in Breda.  Mooi gebouw hoor. Onze VvE staat een beetje stil en niemand voelt zich hier er echt verantwoordelijk voor. Hier hebben we zeker ondersteuning bij nodig. Enkele bewoners zijn wel actief betrokken, maar de meeste inwoners kijken de kat uit de boom. Een aantal heeft zelfs duidelijk aangegeven niks met de VvE te maken willen hebben. Die zijn vast volgend jaar weer weg hier. Dan zorg ik voorlopig wel voor het bij elkaar roepen van alle eigenaren voor de jaarlijkse vergadering, zodat we in ieder geval kunnen besluiten waar we voor willen sparen.”

“Meer structuur zou ons echt helpen. Eén partij die ons ondersteunt met al het noodzakelijke, zoals bijvoorbeeld storingsonderhoud en planmatig onderhoud. Er was een tijdlang sprake van achterstallig onderhoud en het lukte ons maar niet om dit probleem om te zetten in actie. En ook bij de financiën zoals debiteurenbeheer en het opstellen van een jaarrekening, konden we wel wat hulp gebruiken. Daar ga je zo makkelijk de mist mee in en dat is toch vervelend als je die verantwoordelijkheid draagt. Ook in zaken als schadeafhandeling en ondersteuning bij de vergaderingen zit best veel tijd.”

“Samen met enkele bewoners die hier net als ik al langer wonen, hebben we gezocht naar een oplossing. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het pakket VvE Beheer Plus van MVGM. Dat is in de basis precies wat we zoeken. MVGM begrijpt onze situatie en neemt ons het nodige werk uit handen. Dat geeft onze VvE in elk geval de nodige lucht.”

  • ” Asha Ramlal (42) woont sinds 2011 in een jaren ’70 appartementengebouw aan de rand van het centrum in Breda. Het gebouw beslaat 5 verdiepingen en bestaat in totaal uit 50 twee- en driekamerappartementen plus bergingen in de (fiets)kelder. ”

    Asha Ramlal - VvE beheer Plus"

De belangrijkste kenmerken van VvE beheer Plus

  • Vaste accountmanager en technisch manager
  • 1x per jaar organiseren bijwonen en notuleren vergadering
  • 1x per jaar technische schouw
  • 1x per jaar bijwonen van een bestuursvergadering
  • Maandelijks telefonisch contact tussen MVGM en het bestuur
  • Verzekeringen en schadeafhandeling

Wilt u net als Asha kiezen voor VvE beheer Plus?

Vraag vrijblijvend een offerte aan