VvE Beheer Premium past het beste bij Laurens

“Het bestuur van onze VvE bestaat al meer dan 10 jaar uit dezelfde groep betrokken bewoners. Ik denk dat ik voor iedereen in ons gebouw spreek als ik zeg dat we allemaal erg ondernemend en actief zijn. Zelf zit ik bijvoorbeeld ook nog in het bestuur van de lokale tennisvereniging. Wat ik wil zeggen is dat we slim moeten omgaan met de tijd die we hebben.”

“Wat betreft ons gebouw zijn we veeleisend. We wonen hier allemaal dolgraag. Dat is niet voor niks. Het is in elk opzicht een fantastisch gebouw. Qua ligging en ruimte en zeker wat betreft wooncomfort. Lange tijd hebben we veel zelf gedaan, dat is toch een beetje de aard van het beestje. Toen we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe partij om mee samen te werken kwamen we uit bij MVGM. Zij begrijpen ons, denken mee en nemen initiatief. Zij stellen bijvoorbeeld een visieplan op voor de komende periode, maar adviseren ons ook over de naleving van de regels. En de vaste accountmanager belt wekelijks met het bestuur om zaken te bespreken. Dat vinden we erg belangrijk. Dat we daarvoor wat meer moeten betalen is logisch. We hebben hoge verwachtingen en weinig tijd om er zelf in te steken, daar betaal je dan voor. Met het pakket VvE Beheer Premium van MVGM ondervangen we nagenoeg alles.”

 • ” Laurens Stekelenburg (33) is alleenstaand en woont in Rotterdam een luxe driekamerappartement in een woontoren op de twaalfde verdieping. Het moderne gebouw is van alle gemakken voorzien en telt 95 ruime woningen en 2 penthouses. ”

  Laurens Stekelenburg - VvE beheer Premium"

   

   

  Laurens Stekelenburg (33) is alleenstaand en woont in Rotterdam een luxe driekamerappartement in een woontoren op de twaalfde verdieping. Het moderne gebouw is van alle gemakken voorzien en telt 95 ruime woningen en 2 penthouses.

De belangrijkste kenmerken van VvE beheer Premium

 • Vaste accountmanager, technisch manager en financieel medewerker
 • Wekelijks telefonisch contact tussen MVGM en het bestuur
 • 1x per jaar organiseren bijwonen en notuleren vergadering
 • 2x per jaar bijwonen van een bestuursvergadering
 • 2x per jaar technische schouw en opmaken rapport
 • Opstellen visieplan

Wilt u net als Laurens kiezen voor VvE beheer Premium?

Vraag vrijblijvend een offerte aan