Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » VvE pakketten » VvE beheer Selectief

VvE Beheer Selectief past het beste bij Eva

“Na de verhuizing van twee bestuursleden zijn in de vergadering van eigenaars nieuwe leden voorgedragen, waaronder ik. We vinden het in elk geval belangrijk dat we zelf controle hebben over de gang van zaken. De secretaris van de VvE en ik hebben bijvoorbeeld allebei een eigen onderneming, dus wat betreft aanpakken en het uitzetten van lijnen loopt alles prima.”

“Aanvankelijk twijfelden we tussen de pakketten VvE Beheer Start en Selectief van MVGM. Je moet realistisch zijn en met onze drukke dagelijkse werkzaamheden kan het voorkomen dat er ook wel eens wat minder tijd is. Fijn dat MVGM ons dat beetje extra ondersteuning kan bieden. Daarom hebben we gekozen voor VvE Beheer Selectief. Dat pakket geeft ons nét wat meer lucht en de zekerheid dat wat er afgesproken is, ook wordt nagekomen. Zeker voor het financiële stuk is dat belangrijk, maar ook voor veel van de standaard werkzaamheden, zoals het organiseren van de jaarlijkse ledenvergadering, maar ook het adviseren bij onderhoudscontracten en de afhandeling van schadegevallen. We hebben samen met de andere bewoners afgesproken dat wij als bestuur altijd het contact onderhouden met MVGM. Dus als ze ergens mee zitten loopt het contact via ons. Dat is voor iedereen helder en voorkomt vervelende misverstanden.”

  • ” Eva Hoekstra (38) woont met haar vriendin in een vierkamerappartement in een mooi woongebouw in Utrecht. Het gebouw is een oud-overheidsgebouw en gerenoveerd tot woongebouw. In totaal bestaat het gebouw uit 18 luxe woningen. ”

    Eva Hoekstra - VvE beheer Selectief"

De belangrijkste kenmerken van VvE beheer Selectief

  • Vaste accountmanager
  • 1x per jaar organiseren en bijwonen vergadering
  • 24/7 storingsonderhoud
  • Advies en afsluiten onderhoudscontracten
  • Om de maand telefonisch contact tussen MVGM en het bestuur
  • Online VvE Portaal voor eigenaren en bestuur

Wilt u net als Eva kiezen voor VvE beheer Selectief?

Vraag vrijblijvend een offerte aan