MVGM Winkels

Voor het efficiënt en effectief beheer van uw winkelvastgoed

Zowel eigenaren als gebruikes van winkelvastgoed vragen een vastgoedmanagement formule die volledig is en zeer nauwgezet aansluit bij de behoeften. Het is dan ook niet voor niets dat wij als vastgoedmanager flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zeker in de tijd waarin huurder en vastgoed meer aandacht nodig heeft dan ooit!

Maatwerkbegeleiding voor uw winkelgebied

MVGM Winkels biedt u alle ruimte voor het kiezen van een op maat gesneden begeleiding bij het managen van uw winkelvastgoed. We zien het als een uitdaging om u die formule te bieden waarmee u zich kunt onderscheiden en succes kunt hebben. Onze winkelspecialisten hebben een portefeuille onder zich bestaande uit zowel grootschalige en perifere centra als centra in de binnensteden en wijk- en buurtcentra.

Lokale kennis in combinatie met landelijke retail trends

Doordat MVGM lokaal gehuisvest is, weten wij welke belangen er op lokaal niveau spelen en weten dit te combineren met landelijke retail trends binnen de winkelmarkt. Kortom, een ideale partner als specifieke lokale kennis is vereist.

Onze specialisten onderhouden contacten met allerlei relevante partijen om voortdurend in te kunnen spelen op lokale en regionale ontwikkelingen en vertalen deze naar uw winkelvastgoed. Ze bieden ondersteuning op het gebied van marketing en promotie en voorzien opdrachtgever van adviezen omtrent technisch én commerciële gewenste aanpassingen.

Uw winkelvastgoed in goede handen

Kortom, of het nu gaat om beleggingsvastgoed, VvE beheer, consultancy of revitaliseringsoperaties: uw winkelvastgoed is bij ons in goede handen.

“MVGM Winkels levert als regisseur toegevoegde waarde door in alle marktomstandigheden zorg te dragen voor toekomstbestendig winkelvastgoed.”

De diensten van MVGM Winkels

Onze specialisten kunnen u van A tot Z adviseren en ondersteunen bij het succesvol maken én houden van uw winkelgebied.