Rendement van uw winkelvastgoed optimaliseren

MVGM Winkels helpt u als vastgoedeigenaar om het rendement van uw winkelvastgoed te optimaliseren. Met onze jarenlange ervaring in het beheer en management van solitaire winkels, wijkwinkelcentra, stadsdeelcentra en woonboulevards zien wij als geen andere welke structurele veranderingen er zijn in de markt. En met onze dienstverlening spelen wij hier op in.

Oplossingsgericht dienstenaanbod

Van ons ontvangt u geen dikke adviesrapporten waarvan u niet weet wat u ermee moet. Wij hanteren een oplossingsgerichte aanpak, komen met praktisch advies en leveren met onze kennis van zaken een concrete bijdrage aan de door u gewenste resultaten.

Hieronder kan u diensten bekijken waarmee we u kunnen bijstaan, onze focus ligt niet alleen op het dagelijkse beheer, maar ook op het optimale rendement van uw vastgoedbelegging. Nu én in de toekomst.

Is uw winkelcentrum toekomstbestendig?

Hieronder kan u alle diensten bekijken van MVGM Winkels. Een unieke dienst die we ontwikkeld hebben is Hét Vastgoed Verander Programma FIT. We bieden hiermee een multidisciplinaire aanpak waarmee we niet zoeken naar één oplossing voor leegstand, minder bezoekers of lagere vastgoedwaardes. In plaats daarvan stellen we de oorzaak centraal en zoeken we een lange termijn oplossing waarmee uw winkelcentrum werkelijk toekomstbestendig wordt.

Meer weten of FIT of andere diensten van MVGM Winkels? Neem contact met ons op!

Wat kan MVGM Winkels voor u betekenen?

Onze specialisten kunnen u van A tot Z adviseren en ondersteunen bij het succesvol maken én houden van uw winkelgebied.