Woningmanagement en specialist in woningverhuur

Of u nu een institutionele belegger of een woningcorporatie vertegenwoordigt, een particuliere verhuurder of een huurder bent, MVGM Wonen kan u op verschillende manieren ondersteunen. Met 90.000 huurwoningen is MVGM Wonen één van de meest toonaangevende verhuurders in Nederland.

MVGM Wonen is dé woningregisseur

We spelen in op de wensen en eisen van uw organisatie en zijn een betrokken partner in de exploitatie van uw woningen. Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw, onze adviseurs staan u graag bij als dé woningregisseur.

Digitale koploper met verhuur via www.ikwilhuren.nu

Woningverhuur website ikwilhuren.nu

MVGM Wonen is koploper in gedigitaliseerde processen waarmee we zowel de opdrachtgever als de huurder zo goed mogelijk willen ondersteunen. Voor de verhuur van woningen maken we gebruik van onze website www.ikwilhuren.nu waar woningzoekers zich kunnen inschrijven en hun woonwens kenbaar kunnen maken. Ons professionele verhuurteam verhuurt leegkomende woningen vrijwel altijd aansluitend.

ISAE 3402 type II gecertificeerde vastgoedbeheerder

ISAE 3402 type II gecertificeerd

We zijn een ISAE type II gecertificeerde vastgoedbeheerder als garantie op de kwaliteit van onze dienstverlening. Lees meer over de kwaliteitsborging door de verschillende certificeringen en lidmaatschappen van MVGM.

We zijn op de hoogte van (veranderende) wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen in de markt waarin u wilt huren of verhuren. En met onze kennis nemen wij u het dagelijks beheer van uw woningen uit handen.

Wilt u meer weten over ons team en wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk hieronder ons dienstenaanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Iedere opdrachtgever is uniek en heeft andere behoeftes. Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende wensen en behoeften van onze relaties, bieden we altijd maatwerk aan. Dit maatwerk wordt opgebouwd uit specialistische diensten van MVGM die we specifiek toespitsen op de wensen en behoeften van uw organisatie. Hieronder kan u doorklikken op de diensten die voor u interessant kunnen zijn.