Woningbeheer op maat, afgestemd op uw wensen

  • Wilt u ontzorgt worden in het dagelijkse beheer van uw woningen?
  • Zoekt u ondersteuning over de implementatie van de Nieuwe Woningwet en over de scheiding van DAEB en niet-DAEB bezit?
  • Heeft u moeite om uw woningen (snel) te verhuren?

Wij kunnen u ontzorgen en bieden maatwerk aan afgestemd op de wensen van uw organisatie en op uw woningen of woningcomplex. Ons dienstenaanbod is opgebouwd uit specialistische modules die we aanpassen naar de wensen van uw organisatie en afgestemd op uw woningen of woningcomplex.

Van woningverhuur tot uitbesteding van uw beheer

We bieden ondersteuning in het beheer met een voor u op maat gemaakt pakket van diensten. We kunnen u adviseren over het beheer van uw woningbeheer en dagelijkse processen voor u uit handen nemen. Huurincasso, reparatieverzoeken, crediteuren, huuradministratie, servicekosten en rapportage; het is bij ons in goede handen.

Meerjarenonderhoudsprogramma’s worden continu gemonitord en aangepast als dat nodig is. En wij kopen grootschalig onderhoudscontracten en energielevering in voor onze klanten. Dit biedt u en uw huurders zowel een prijsvoordeel als rechtszekerheid door de uitstekende inkoopvoorwaarden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bekijk hieronder een overzicht van de specialistische diensten die we aanbieden en neem contact met ons op voor meer informatie.