Home » Specialisaties » Vastgoedtaxaties

Vastgoedtaxaties voor inzicht in de waarde van vastgoed

  • Zoekt u helder inzicht in de waarde van uw vastgoed?
  • Wilt u meer grip op uw vastgoed portefeuille?
  • Weet u wat uw vastgoed momenteel oplevert?

Wij helpen u met helder advies en gedegen taxaties, zodat u de juiste keuzes kunt maken die resulteren in optimalisering van het financieel (en maatschappelijk) rendement.

MVGM Vastgoedtaxaties kent uw lokale marktomstandigheden

Met vestigingen door het hele land en ruim 55 specialisten beschikken wij over veel kennis van lokale en regionale marktomstandigheden. Ook uw regio kennen wij daardoor goed. Wij worden tijdens het taxatieproces ondersteund door onze eigen research afdeling, die beschikt over een uitgebreide landelijke (GIS) database. Wij zijn dus op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen en de ontwikkelingen in uw regio. Jaarlijks stellen wij voor meer dan € 40 miljard aan waarde vast, waarmee wij behoren tot de top 3 van de grootste taxatieorganisaties van Nederland. Ons gespecialiseerde (en uiteraard gecertificeerde) team stelt daarnaast jaarlijks voor € 20 miljard aan waarde vast voor de MSCI/IPD Vastgoed Index en de IPD Corporatie Vastgoedindex.

Kwaliteit

Wij zijn een RICS regulated company en werken volgens de internationaal erkende professionele RICS-standaarden, die IVS-compliant zijn. Wij maken voor u onafhankelijke, reële, consistente en actuele taxaties van uw vastgoed, die afhankelijk van de doelstelling kunnen voldoen aan de European Valuation Standards (EVS) en International Financial Reporting Standards (IFRS). Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). NRVT draagt zorg voor de kwaliteit van taxaties en de vakbekwaamheid van de taxateurs.

Onze werkwijze is daarnaast transparant en controleerbaar voor onze opdrachtgevers, aangezien onze werkprocessen ISAE3402 Type II gecertificeerd zijn. Zo kunt u gefundeerde keuzes maken en voldoet uw verslaglegging in alle opzichten aan de huidige regelgeving.

Onze diensten

Wij helpen u graag verder. Wij kunnen onder andere het volgende voor u betekenen:

  • Taxaties voor woningcorporaties;
  • Taxaties met betrekking tot zorgvastgoed;
  • Bedrijfseconomische taxaties;
  • Taxaties ten behoeve van de MSCI/IPD Vastgoed Index;
  • Exploitatiegebonden vastgoed;
  • Research & Consultancy.

Persoonlijk en betrokken

Goed om te weten: wij zijn een typisch Nederlands bedrijf en hebben specialisten op ieder vlak en in iedere regio van Nederland. Wij hanteren een oplossingsgerichte aanpak en houden van directe en open communicatie. Wij voeren de benodigde taxaties voor u uit en ondersteunen u bij het interpreteren van de uitkomsten. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Meer weten?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact formulier vastgoedtaxaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.