Home » U bent » Bedrijfsmatig vastgoedzoeker

U bent bedrijfsmatig vastgoedzoeker

De beste locatie vinden voor uw winkel, kantoor of bedrijf

Als u op zoek bent naar winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte of bouwgrond spelen allerlei zaken een rol. U wilt weten:

  • Welk aanbod is er op welke locaties?
  • Wat is de prijs en wat zijn de contractvoorwaarden?
  • Hoe ziet de omgeving eruit?
  • Welke winkels of bedrijven zijn naastgelegen gevestigd?
  • Hoe is de bereikbaarheid en parkeergelegenheid?
  • Wat zijn kansen en eventuele risico’s op die locatie of van dat gebouw?

Wij helpen u graag om al uw vragen te beantwoorden. Daarbij bepaalt ú uiteraard wat u zelf doet en wat u aan ons uitbesteedt. Wij kunnen u helpen zoeken naar de meest geschikte locatie, kansen en risico’s inventariseren, contracten beoordelen en in de onderhandelingen de beste deal voor u regelen.

Zelf zoeken in het aanbod

Wilt u direct inzicht in het aanbod van winkel-, kantoor- en bedrijfsruimtes op een specifieke plek, dan vindt u in onze zoekmodule wat wij in portefeuille hebben voor de verhuur of verkoop.

U kunt uw zoekopdracht specificeren op onder meer locatie en aantal vierkante meters, waarna u in één oogopslag het aanbod ziet dat aan die criteria voldoet. Door de visuele presentatie, met foto’s van het pand zelf en de omgeving, krijgt u een goed totaalbeeld.

Blijft u graag op de hoogte van het actuele aanbod? Bekijk www.mvgmbedrijfsmakelaars.nl en laat ons weten waar u naar op zoekt bent, dan houden wij u op de hoogte van het nieuwe aanbod dat aansluit op uw wensen.

Persoonlijk gesprek

Als u uitgebreider geadviseerd wilt worden in een persoonlijk gesprek met een onze makelaars, dan komen wij de eerste keer graag vrijblijvend langs. We bespreken dan welke acties u al ondernomen heeft en wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar het juiste pand of de juiste locatie om te gaan bouwen.

Zeer hoog serviceniveau

Door onze landelijke dekking met een groot aantal lokale vestigingen, beschikken wij enerzijds over een uitgebreid netwerk en anderzijds over veel lokale kennis. Wij hechten daarbij waarde aan een persoonlijke aanpak en een hoog serviceniveau. Onze makelaars maken graag tijd voor u, om uw zoekprofiel gezamenlijk uit te werken.

Wij verdienen onszelf terug

Over de kosten zijn we transparant. De ervaring leert dat we onszelf ruimschoots terugverdienen door de scherpe contractonderhandelingen die we voor u voeren.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Kijk op www.mvgmbedrijfsmakelaars.nl of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.