Home » U bent » Overheidsinstelling

U bent overheidsinstelling

Grip op uw portefeuille met maatschappelijk vastgoed

Veel overheidsinstellingen, waaronder gemeenten en provincies, hebben de verantwoordelijkheid over omvangrijke portefeuilles met maatschappelijk vastgoed. De uitdagingen daarbij zijn groot:

  • Hoe zorgt u dat het maatschappelijk rendement optimaal is?
  • Hoe borgt u dat uw vastgoed duurzaam is?
  • Hoe gaat u om met veranderende verantwoordelijkheden in lokaal bestuur?

Het antwoord op die vragen begint met inzicht krijgen in, en grip krijgen op de vastgoedportefeuille. En dat is iets waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Wij ondersteunen u dan ook graag, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

Brede expertise in maatschappelijk vastgoed


Bij professioneel vastgoedbeheer wordt meestal gedacht aan het realiseren van kostenbesparingen (efficiencyverbetering) en het verhogen van de opbrengsten. Dat is logisch en klopt ook, maar wij onderscheiden ons juist doordat wij de kennis van veel meer disciplines samenvoegen.

  • Wij taxeren portefeuilles, maar we kunnen u ook begeleiden bij de verkoop van uw vastgoed.
  • Wilt u meer aandacht voor uw winkelgebied? Wij ontwikkelden allerlei formules die hierbij helpen en kennen de lokale problematiek.
  • Heeft u teveel kantoorruimte en te weinig betaalbare huurwoningen? Wij helpen u met de transformatie van kantoorruimte en koppelen u aan mogelijke investeerders.
  • Wilt u achterstandswijken aanpakken? Ook hiervoor hebben wij de expertise in huis. Hoe pakt u zoiets aan? Waar moet allemaal aan gedacht worden?
  • Duurzaamheid? Wij hebben specialisten in huis om u te helpen bij de CO2 reductie, bijvoorbeeld door een duurzaamheidsscan uit te voeren.

Bij al deze vastgoedvragen kunnen wij de complete projectleiding op ons nemen, of alleen als adviseur aan tafel schuiven. Wij volgen daarin uw wensen.

Landelijke organisatie met lokale kennis


Veranderingen in de maatschappij vragen om een andere aanpak. Verantwoordelijkheden van bijvoorbeeld gemeentes wijzigen. Dit vraagt om flexibiliteit en er wordt meer lokale betrokkenheid gevraagd. MVGM is een landelijke organisatie, maar onze kracht zit in onze lokale kennis. Wij kijken altijd specifiek naar uw situatie en zorgen voor een oplossing op maat.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.