Home » U bent » Particuliere eigenaar

U bent particuliere eigenaar

Optimaal rendement op uw vastgoed

Met de huidige lage rentes is sparen nauwelijks nog interessant. Steeds meer particulieren kiezen er dan ook voor om hun geld te beleggen. In aandelen of obligaties, maar zeker ook in vastgoed.

Vastgoed kan u veel rendement opleveren. Het brengt echter ook verantwoordelijkheden met zich mee en u krijgt met allerlei zaken te maken, zoals:

  • Investerings- en verhuurbeleid
  • Onderhoud en beheer
  • Huurders en het innen van de huur
  • Waardebepaling van uw vastgoed
  • (Complexe) wet en regelgeving

Hoe zorgt u er nu dat uw belegging in vastgoed u zo min mogelijk tijd kost en u zoveel mogelijk oplevert?

MVGM, uw professionele partner

Wij weten door onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt waar u rekening mee moet houden als u belegt in vastgoed. We denken niet alleen graag met u mee, we nemen u desgewenst ook zaken uit handen.

We houden de ontwikkelingen in uw markten nauwgezet bij, spelen daarop in en denken na over de mogelijkheden die dat voor u oplevert. Er zal u niets ontgaan en u wordt nauwgezet op de hoogte gehouden. Zo zorgen we ervoor dat het rendement op uw vastgoed optimaal is.

Wat is er anders aan MVGM?

Uniek aan MVGM is dat we beschikken over de brede expertise en het netwerk van een grote, landelijk opererende organisatie én de lokale kennis en persoonlijke betrokkenheid van lokale vestigingen. Daardoor kunnen we u op alle vlakken goed adviseren én kennen we uw lokale marktomstandigheden goed om u te kunnen voorzien van hands on advies op maat.

Met ons treft u een betrokken partner die niet alleen met u meedenkt, maar ook regelt en ervoor zorgt dat de door u gekozen strategie gerealiseerd wordt. MVGM is niet voor niets één van Nederlands oudste en meest ervaren vastgoeddienstverleners.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We denken graag met u mee over uw vastgoed. Bekijk onze diensten en neem contact met ons op voor meer informatie.