Home » U bent » VvE-lid

U bent VvE-lid

Wij ontzorgen het bestuur en leden van Verenigingen van Eigenaars

Het beheer van uw VvE kan u behoorlijk veel tijd kosten. U heeft te maken met:

 • een dagelijkse administratie,
 • de incasso van de bijdragen,
 • jaarrekeningen, begrotingen en tussentijdse financiële rapportages,
 • noodzakelijk en groot onderhoud,
 • schadeafwikkelingen en nog veel meer.

Ongetwijfeld komt u bij al die taken ook voor moeilijke of ingewikkelde situaties te staan. Zoals betalingsachterstanden van leden van uw VvE, het vergelijken van bouwkundige en installatietechnische offertes of juridische kwesties. MVGM VvE kan onder meer financiële, technische en bestuurlijke ondersteuning bieden aan uw VvE.

Landelijke VvE beheerder

Wij kunnen u ondersteunen, veel Verenigingen van Eigenaars gingen u daarin al voor. De door ons beheerde VvE-portefeuille omvat ruim 50.000 eenheden in VvE verband en is door heel Nederland gesitueerd. Bekijk een aantal van onze referenties.

We zijn meer dan een administratiekantoor

Onze grootste toegevoegde waarde is dat wij meer zijn dan een administratiekantoor. Natuurlijk beheren wij uw financiële middelen.

 • We werken dagelijks uw administratie bij.
 • We stellen tijdig en deskundig jaarrekeningen en begrotingen op.
 • We houden de betalingsachterstanden voor de VvE laag.

Maar wij beschikken ook over ruime juridische en organisatorische ervaring om uw VvE goed en efficiënt te kunnen besturen. En technische deskundigheid staat tot uw beschikking ten behoeve van:

 • inspecties aan het gebouw,
 • het uitbesteden van noodzakelijk onderhoud,
 • de begeleiding van groot onderhoud,
 • het vergelijken van bouwkundige offertes.

In geval van calamiteiten zijn we 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Eén telefoontje en u bent verzekerd van professionele, adequate hulpverlening. Onze Servicedesk staat van 8:30 tot 17:00 voor u klaar en ook buiten kantoortijden voor spoedeisende zaken via +31 (0)88 432 45 25.

Online toegang tot uw VvE documenten

Via een beveiligde internetomgeving het portaal: Mijn VvE, hebben alle leden altijd toegang tot hun eigen betalingsgegevens en de algemene gegevens van de vereniging zoals bijvoorbeeld de splitsingsakte, jaarrekeningen, verzekeringspolissen, notulen.

Het bestuur heeft daarnaast toegang tot het bestuurdersportaal en daarmee inzage in alle stukken inzake de VvE en real time inzage in de boekhouding. Het portaal biedt ook de mogelijkheid tot een digitale kascontrole. Kortom: bij ons krijgt u 24 uur per dag volledige inzage in de administratie van de VvE.

Constant in ontwikkeling

We zoeken continue naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van VvE beheer. Wet- en regelgeving, maar we hebben bijvoorbeeld ook meegeschreven aan de huidige branchevoorwaarden voor VvE’s en zijn we actief binnen onze brancheorganisatie Vastgoedmanagement Nederland.

MVGM VvE is een SKW gecertificeerde VvE beheerder en voldoet daarmee aan de hoge eisen die voortkomen aan de beoordelingsrichtlijn voor deze certificering. Deze kwaliteit wordt elk jaar opnieuw getoetst door het SKW.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met op met de VvE Servicedesk, wij helpen u graag verder.

 Inloggen servicedesk.vve@mvgm.nl