Home » U bent » Woninghuurder » MVGM heeft Actys overgenomen

 MVGM heeft Actys overgenomen

Dé vastgoedregisseur MVGM heeft per 1 november 2017 het volledige eigendom overgenomen van Actys Wonen en Actys VvE. Zowel Actys als MVGM zijn grote spelers in vastgoedbeheer, woningverhuur en in het beheren van VvE’s.

Bent u Actys woninghuurder?

MVGM Wonen gaat het beheer voeren over de woningen die Actys beheert. Dit betekent dat MVGM Wonen het aanspreekpunt zal zijn voor al uw huur-gerelateerde vragen. De overname heeft geen juridische gevolgen voor woninghuurders aangezien alle rechten en plichten voortvloeiende uit de bestaande huurovereenkomst ongewijzigd blijven. We zullen de woninghuurders per woningcomplex informeren over wijzigingen in contactinformatie. Heeft u voor die tijd een vraag over uw woning? Bekijk eens de veelgestelde vragen via het MVGM huurdersportaal.

Veelgestelde vragen 

In de komende periode zal MVGM Wonen de Actys woninghuurders van wie een e-mailadres beschikbaar is, per woningcomplex informeren over inloggegevens voor het huurdersportaal waarna u de status van uw meldingen online kan volgen. Heeft u vragen over de huurverhoging? Bekijk de veelgestelde vragen over de huurverhoging.

Veelgestelde huurverhoging vragen 

Vragen over huurbetalingen

Heeft u vragen inzake huurbetalingen of servicekosten dan kunt u contact opnemen met MVGM via de afdeling debiteuren via debiteuren.wonen@mvgm.nl en via 050 317 48 78.

Technische vragen, storingen, onderhoud en reparatieverzoeken

Voor een huuropzegging, technische storingen en gebreken, welke op grond van de huurovereenkomst door de verhuurder/eigenaar opgelost dienen te worden is MVGM uw aanspreekpunt. Bekijk op de onderhoudswijzer een overzicht van kosten voor de huurder en voor de verhuurder.

U kunt reparatieverzoeken en storingen per e-mail melden via het Klant Contact Centrum van MVGM Wonen via kcc.wonen@mvgm.nl. Het KCC is voor spoedgevallen ook 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via 088 432 41 00.

Bent u Actys woningzoeker?

Bent u op zoek naar een huurwoning? MVGM Wonen verhuurt woningen via www.ikwilhuren.nu. Schrijf u in en ontvang als eerste het nieuwe woningaanbod als of bekijk de woningen die direct beschikbaar zijn.

Direct beschikbare woningen