Home » U bent » Zorginstelling

U bent zorginstelling

Vastgoed voor de best mogelijke zorg

Het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg is uw belangrijkste doel. Niets is zo belangrijk als dat uw cliënten in uw zorginstellingen de zorg krijgen die zij nodig hebben. Goed gekwalificeerd personeel is daarvoor cruciaal, maar u moet ook kunnen beschikken over betaalbare gebouwen met de juiste faciliteiten in uw gebouwen.

Veranderende eisen aan uw gebouwen

De verzorgingstehuizen die we lange tijd kenden, gaan grotendeels verdwijnen. Ouderen willen en moeten langer zelfstandig blijven wonen. Uw gebouwen zijn echter ingericht op die zorgfunctie en beschikken niet altijd over de voorzieningen waar zelfstandig wonende ouderen of andere doelgroepen behoefte aan hebben.

Hoe realiseert u dat uw gebouwen aansluiten bij de behoeften van uw doelgroep, zodat deze ouderen zich thuis voelen in uw gebouw? En hoe beheerst u de risico’s die behoren bij het bezitten of huren van gebouwen?

Gericht advies, directe kostenbesparing

Wij hebben alle kennis in huis om u te ondersteunen in uw vastgoedbeheer, facilitair management, (ver)huren van gebouwen en waarderen van uw gebouwen. Weet u bijvoorbeeld:

  • Aan welke eisen de gebouwinstallaties moeten voldoen?
  • Hoe vaak gebouwinstallaties moeten worden gekeurd?
  • Tegen welke voorwaarden u tijdelijke huurovereenkomsten mag afsluiten met uw cliënten in het kader van het scheiden van wonen en zorg?
  • Hoeveel uw gebouw waard is en tegen welke prijs u het kunt verhuren of verkopen?

Wij horen u denken: ‘Dit kost vast veel geld’. Dat valt gelukkig mee. Uiteraard betaalt u voor onze diensten, maar hier staat tegenover dat uw vastgoedmanagement efficiënt wordt uitgevoerd. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze mantelovereenkomsten. Dit kan u meer dan 20% korting opleveren ten opzichte van reguliere kosten.

Samen de zorg faciliteren

Als wij u ondersteunen bij het vastgoedmanagement voor uw zorginstelling, betekent dit niet dat u de regie verliest. Het belangrijkste voor ons is dat u aan uw cliënten de zorg kunt leveren die nodig is. Samen met uw medewerkers – zorgmedewerkers en ondersteunend personeel – willen wij de zorg zo goed mogelijk faciliteren. U bepaalt hoe wij u hierin ondersteunen.

De best mogelijke zorg leveren

De werelden van zorgverleners en professionele vastgoedmanagers liggen mijlenver uit elkaar. Maar uiteindelijk hebben we hetzelfde doel, namelijk zorgen dat uw cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Wij weten hoe belangrijk het is om de ‘zorg-taal’ te spreken om dit doel te bereiken. Onze mensen hebben dan ook affiniteit met de zorg en hebben in veel gevallen ook bij een zorginstelling gewerkt.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.