Home » Werken bij

Werken bij MVGM

Werken bij MVGM staat garant voor werken in een energieke, dynamische en leerzame omgeving. Binnen de diverse gespecialiseerde teams van MVGM kennen wij zowel administratieve, commerciële, technische als adviserende en leidinggevende functies.

De vastgoedbranche is volop in beweging. Wil jij je blijven ontwikkelen in je vak of zoek je een baan met doorgroeimogelijkheden? Dan is MVGM de werkgever voor jou!

Neem de regie van je carrière in eigen handen

MVGM is dé vastgoedregisseur. Met een landelijke dekking met meer dan 800 medewerkers die werken vanuit 18 kantoren nemen we de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van opdrachtgevers uit handen. MVGM ontzorgt op het vlak van vastgoedmanagement, VvE beheer, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed.

Bij alle medewerkers staan de MVGM BRIK kernwaarden centraal in hun handelen. Door focus op kwaliteit, betrokkenheid en onze innovatieve kracht willen wij een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers creëren en daarmee toonaangevend zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt.

Kom jij ons team versterken?

MVGM is continue op zoek naar nieuwe collega’s die bijdragen aan de voortzetting van de stabiele groei van onze organisatie.

  • Ben je student, en ben je op zoek naar een organisatie waar je door middel van een stage, afstudeeropdracht of vakantiewerk kennis kunt maken met de wereld van vastgoedadvies?
  • Ben je net afgestudeerd of sinds kort aan het werk en je wilt de overstap maken naar een organisatie waar jouw ontwikkeling voorop staat?
  • Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, wil je je carrière een wending geven en zoek je een uitdagende baan in een enerverende markt?

Bekijk alle MVGM vacatures